- Det är bland många andra jag som är KHK.

Friday, January 08, 2010

Upp till bevis!

Ikväll är det upp till bevis för KHK. Det är dags att möta Halmstad ikväll i Fortsättningsseriens andra omgång. Ett Halmstad man haft det ganska jobbigt mot, poängtapp i två av tre möten. När Halmstad var på besök i TAK så var de riktigt bleka tycker jag, men resultaten efter det mötet pekar på att de måste ha höjt sig ett eller annat snäpp sedan dess.

-------------------------------------------------------------------------------------

Hur som helst så ska det bli spännande att följa dagens match (dock ej på plats). Man har 5 pinnar ner till Halmstad i dagsläget och vid en 3-poängare idag så bör man förhoppningsvis ha skakat av sig Halmstad från toppstriden? Vill KHK ha en förlängd säsong och spela Play Off senare i vår så är detta en match man bör kunna föra och vinna. Hoppas att den attityd som Miro (http://khk.se/?id=5713 ) säkert besitter och så väl beskriver på KHK:s site finns hos hela laget nu framöver!!

-------------------------------------------------------------------------------------

Laguppställningen ska enligt uppgift se ut som vid förra matchen med en varningsflagg hissad för att Atte kan vara lite kall i masken och därför får stanna hemma…

2 Comments:

Anonymous obba said...

Attityd var det....;)

10:38 PM

 
Blogger Danne Carlson said...

Jepps... det verkar vara ett problem med just den tyvärr.

1:25 PM

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home